Bakken Bears

iFeedback leverer konkurrencekampagne til samtlige Bakken Bears hjemmekampe. Basketball har en stor tradition for tilskuerinddragelse i de konkurrencer der afvikles under kampen - de såkaldte shootouts.

Forløb:
Op til og under kampen kan tilskuere deltage i diverse konkurrencer ved at sende "BAKKEN" til et firecifret telefonnummer. De modtagerkort efter en retursms med link til kampagnen.

Inde i kampagnen oplyser man navn samt evt e-mail til nyhedsmail, hvorefter man ledes igennem de forskellige konkurrencer blandt med mulighed for at vinde et kørekort. Kampagnen stoppes før man rammer afstemningen af kampens MVP (Most Valuable Player). I slutningen af kampen åbnes der for MVP-afstemingen, hvilket alle deltagere i kampagnen for besked om via en sms. Blandt alle der stemmer på en MVP trækkes der to gange årligt lod om et rejsegavekort på 5.000 kr.

Forløb i Vippen:
Bland Bakkens samarbejdspartnere er der indlagt to ekstra konkurrencer, hvilket udtrækkes i vippen i pausen og efter kampen. Den første er pointforskellen ved halvleg. Efter kampen afvikles den sidste konkurrence, hvor man har gættet på hvilken spiller der har scoret flest point, samt hvor mange. For at bevare lidt spænding i konkurrencerne, lukkes de begge efter første 

Udtrækning:
Deltagerne af diverse shootout-konkurrencer udtrækkes direkte fra speakerbordet, hvor der findes en vilkårlig vinder. Vinderen opråbes fra speakerbordet.

I kampes halvleg udtrækkes første vinder i vippen, hvor der i systemet indtastet hvad pointsdifferencen er, hvor der anvendes minus, hvis Bakken er bagud. De fem nærmeste vises, hvor den der først har gættet tættest på vil være vinderen.  

Efter kampen udtrækkes den anden vinder i vippen, hvor der i systemet vælges hvilken spiller, der har scoret flest points samt hvor mange, hvorefter vinderen vises efter samme princip som i halvlegen.

Dagen efter kampen kl 12 lukkes kampagnen og kampens MVP udtækkes.

Da iFeedback udtrækker både navn og telefonnummer kan vi let komme i kontakt med vinderen, hvis de ikke reagere på speakerens annoncering.

iFeedback er samarbejdspartner med Bakken Bears ApS.

Scan QR-koden eller brug dette link bakkentest.ifbk.dk for at prøve.

Testbakken.qr

Se her en af Bakkens shootout-konkurrencer: